Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σοβαρό τροχαίο για μπασκεμπολίστα – «Θα μου κοστίσει πολύ σημαντικά στην καριέρα μου» (pics)

Σοβαρό τροχαίο για μπασκεμπολίστα – «Θα μου κοστίσει πολύ σημαντικά στην καριέρα μου» (pics)
zarpanews.gr

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Ραφαήλ Τσουράκης, μετά από σοβαρό τροχαίο στα Χανιά, φαίνεται πως θα τον… κρατήσει πίσω, στην επαγγελματική του καριέρα.

Η σφοδρή τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε στα Χανιά, θα κοστίσει σημαντικά σε έναν Χανιώτη μπασκεμπολίστα, καθώς ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει πίσω στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο λόγος για τον Ραφαήλ Τσουράκη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διαπρέπει σε ομάδες τους εξωτερικού, με σημαντικές επιδόσεις και συμμετοχές σε Αμερική, Καναδά, Ιταλία, Αγγλία, Κόσοβο, εκτός τις εγχώριες επιτυχίες, πάντα σε πρώτες κατηγορίες.

Ο Ραφαήλ Τσουράκης είχε ένα τρομακτικό τροχαίο με τη μηχανή του, την περασμένη Παρασκευή, στην περιοχή του Αγροκηπίου στα Χανιά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “zarpanews.gr”, ο 30χρονος Χανιώτης συγκρούστηκε με ένα ΙΧ όχημα, με το τελευταίο να συγκρούεται έπειτα και με έτερο όχημα.

Παρότι τραυματίστηκε σημαντικά σε λεκάνη και γόνατο, όπου έκοψαν οι σύνδεσμοι, ευτυχώς ο Τσουράκης στάθηκε σχετικά τυχερός στην ατυχία του, ωστόσο εξίσου σημαντικές επιπτώσεις θα έχει στην καριέρα του το συγκεκριμένο ατύχημα:

«Οι γιατροί μου έδωσαν 6 μήνες για πλήρη αποθεραπεία και αποκατάσταση, αυτό το ατύχημα θα μου στοιχίσει πολύ σημαντικά στην καριέρα μου», είπε στο zarpanews.gr ο Τσουράκης, που αυτή την περίοδο κάνει διακοπές στη γενέτειρά του, λόγω και της πανδημίας.

Τα τελευταία χρόνια ο 30χρονος καλαθοσφαιριστής διαπρέπει σε ομάδες τους εξωτερικού, με σημαντικές επιδόσεις και συμμετοχές σε Αμερική, Καναδά, Ιταλία, Αγγλία, Κόσοβο.

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις