Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Σούπερ ο Ατρόμητος! Εύκολα τον Λεβαδειακό

Σούπερ ο Ατρόμητος! Εύκολα τον Λεβαδειακό

Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος του Λεβαδειακού και νίκησε 2-0 στο εναρκτήριο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

 

Με δυο γκολ του Τόνσο πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από 3 αγωνιστικές, γεγονός που τον έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς. Αντιθέτως, ο Λεβαδειακός παρέμεινε στη 14η θέση.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 25′ όταν σε σέντρα του Μπίτολο, ο Τόνσο τσίμπησε ωραία την μπάλα και άνοιξε το σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά Ατρόμητος συνέχισε να έχει την υπεροχή ως τη λήξη του ημιχρόνου.
Στο 55′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Τόνσο απέφυγε τον Μεντί, έβγαλε τη σέντρα αλλά στο σουτ του Λε Ταλέκ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 73′ ο Καψάσκης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και στο σουτ του η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γκορμπούνοφ. Στο 93′ ο Βασιλείου βρήκε τον Λε Ταλέκ, ο οποίος γύρισε στον Τόνσο κι αυτός με πλασέ έκανε το 2-0.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (85′ Κοντοές), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Κυριακίδης, Λημνιός (60′ Μπρίτο), Πλατέλλας (72′ Βασιλείου), Λε Ταλέκ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μεντί, Μιλιάζες, Ουόν, Παππάς (69′ Καψάσκης), Κουλιμπαλί (81′ Βασιλείου), Καραμπουέ, Γιακουμάκης (84′ Σένκα), Μάντζιος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε