Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Σπανός για την έφεση της ΑΕΚ: «Την περίμενα, απώτερος σκοπός της ήταν να μην γίνει το παιχνίδι»

Σπανός για την έφεση της ΑΕΚ: «Την περίμενα, απώτερος σκοπός της ήταν να μην γίνει το παιχνίδι»
Intime.gr

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός μίλησε για την πρωτόδικη δικαίωση της ομάδας, σχετικά με το ματς με την ΑΕΚ -που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω υψομετρικής διαφοράς στα τέρματα του Περιστερίου- όσο και για την απόφαση της Ένωσης, να προχωρήσει σε έφεση.

Μιλώντας στην Δημόσια Τηλεόραση, ο Γιώργος Σπανός τόνισε πως η δικαίωση του Ατρομήτου ήταν δικαίωση του ποδοσφαίρου, ενώ -σχετικά με την κίνηση της ΑΕΚ, να καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης- υπογράμμισε ότι ήταν κάτι που το περίμενε και μάλιστα από την πρώτη στιγμή.

Εγώ την έφεση της ΑΕΚ την περίμενα, γιατί από την πρώτη στιγμή τοποθετήθηκα και είπα και στους δημοσιογράφους ότι ο απώτερος σκοπός της ΑΕΚ ήταν να μην γίνει το παιχνίδι και να το διεκδικήσει στα χαρτιά. Και δικαιώθηκα. Το περίμενα”, ήταν τα λόγια του Γιώργου Σπανού ο οποίος μάλιστα πρόσθεσε…

Είναι ξεκάθαρο ότι έχει απολέσει το ηθικό πλεονέκτημα στη φίλαθλη κοινή γνώμη γιατί δεν μπορεί σε άλλες περιπτώσεις να χειρίζεται τα θέματα διαφορετικά και να βγάζουν ανακοινώσεις και να λένε ότι εμείς σαν ΑΕΚ πρεσβεύουμε κάτι διαφορετικό και θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια μόνο στους αγωνιστικούς χώρους και να έρχεται η ΑΕΚ στο Περιστέρι και να επιδιώκει να πάρει το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις