Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Σπανούλης: «Μέλος της γραμματείας με έβρισε» – Ετοιμάζει καταγγελία το Περιστέρι

Σπανούλης: «Μέλος της γραμματείας με έβρισε» – Ετοιμάζει καταγγελία το Περιστέρι
ΦΩΤΟ eurokinissi

O Βασίλης Σπανούλης ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του Περιστερίου με την Σομπατέλι, πως μέλος από την γραμματεία του αγώνα τον έβρισε και γι αυτό αντέδρασε έντονα με αποτέλεσμα να δεχτεί τεχνική ποινή.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου θέλησε να αναφέρει τον λόγο της έκρηξης του στο 34΄, που απέφερε και την αποβολή του από την αναμέτρηση. Ο τεχνικός του Περιστερίου κατήγγειλε πως μέλος της γραμματείας τον έβρισε, με την ΚΑΕ να προχωρά την Τετάρτη(22/11) σε επίσημη καταγγελία στη FIBA.

«Eίμαι πάνω από 20 χρόνια στο μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου ένα άτομο από τη γραμματεία, που είναι μέρος του παιχνιδιού, να με βρίζει και να μου λέει “άντε γ…σου”. Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου», είπε αρχικά ο Σπανούλης και συνέχισε: «Αυτό είναι ντροπή για τον εαυτό του, για το μπάσκετ, για την Σομπατέλι, που είναι ένας πολύ καλός οργανισμός με πολύ καλούς ανθρώπους και καλό προπονητή. Είναι ντροπή.

Του ζητάω τάιμ άουτ μόνο αφού σκοράρει η Σομπατέλι. Δίνει το τάιμ άουτ χωρίς να έχει σκοράρει η Σομπατέλι, γιατί κάναμε φάουλ. Του λέω “γιατί δίνεις το τάιμ άουτ;” και μου λέει “άντε γαμ…”. Είναι ντροπή για το μπάσκετ! Αυτό δεν το χρειαζόμαστε στο μπάσκετ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Άνθρωπος από την γραμματεία να μου λέει κάτι τέτοιο; Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Να μου μιλάει κάποιος έτσι».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις