Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός από την Κράσνονταρ, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν.
Οι “ερυθρόλευκοι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ στη μοναδική ευκαιρία που οι Ρώσοι βρήκαν κενό στην άμυνά τους. Στο 42′ η κάθετη του Γκαζίνσκι πέρασε για τον Ζοαζίνιο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως τελείωσε το πρώτο, με γκολ για τη ρωσική ομάδα. Από ένα φάουλ του Περέιρα ο Σίγκουρτσον πήδηξε μόνος του και νίκησε τον Μέγερι (47′). Γενικά, ο Ολυμπιακός έδειξε κάποια προβλήματα τόσο στην άμυνα του, όσο και στην δημιουργία φάσεων
Ο Μίτσελ χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές, ενώ έκαναν ντεμπούτο οι Αμπιντάλ, Ομάρ, Ντοσεβί, Γκαζαριάν αλλά και οι Αυλωνίτης, Παπάζογλου, Μπουχαλάκης. Αισθητή ήταν η παρουσία του Τσόρι, ενώ καλά στοιχεία έδειξαν στα πρώτα λεπτά ο Γιαταμπαρέ και στο δεύτερο ημίχρονο ο Αμπιντάλ.
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο, Μπονγκ, Σιόβας, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Βλαχοδήμος (30’ Σάλιακας), Σαβιόλα (30’ Κολοβός), Διαμαντάκος.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Βούρος, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Βατουσιάδης, Εντινγκά, Φουστέρ, Παπάζογλου, Κάταϊ, Τσόρι.
Διαβάστε ακόμα…
Ολυμπιακός: Η γκολάρα του Τσόρι στην προπόνηση (VIDEO)
Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση για Κασάμι
Επιμένουν οι Ιταλοί για Μπιάνκι και Ολυμπιακό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT