Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Σταύρος Σαράφης: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον θρύλο του ΠΑΟΚ

Σταύρος Σαράφης: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον θρύλο του ΠΑΟΚ
Intime.gr

Τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Σταύρου Σαράφη, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, εξέφρασαν με αναρτήσεις τους ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Βαρύ το πένθος και η θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό μας για την απώλεια του Σταύρου Σαράφη. Ο “Καίσαρας” των γηπέδων προσέφερε ανεκτίμητα για 60 χρόνια και η παρακαταθήκη του είναι ανεξίτηλη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ» αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Σταύρος Σαράφης. Ένα από τα πρώτα ονόματα ποδοσφαιριστών που έμαθα στη ζωή μου. Ένας θρύλος του ΠΑΟΚ και του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Συλλυπητήρια στους οικείους του, στην ομάδα του και στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχασε έναν ήρωά του από τα πέτρινα χρόνια… Καλό του ταξίδι!» έγραψε από την πλευρά του στο twitter ο Γιώργος Μαυρωτάς.

Μεγάλη θλίψη στους φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, προκάλεσε ο θάνατος του θρυλικού Σταύρου Σαράφη, σε ηλικία 72 ετών.

Ο Καίσαρας του Δικεφάλου αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από το 1967 ως το 1981 και με 136 γκολ σε 358 αγώνες παραμένει μέχρι σήμερα ο πρώτος σκόρερ στην Α΄ Εθνική κατηγορία στην ιστορία του συλλόγου. Επίσης υπήρξε διεθνής με την εθνική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε 37 φορές και πέτυχε 7 γκολ.

Η Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με σεβασμό στην προσφορά του Σταύρου Σαράφη, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του καθώς και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.” αναφέρει στο μήνυμα της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις