Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Στεφ Κάρι: Μπήκε τέλος σε απίστευτο σερί εύστοχων τριπόντων

Στεφ Κάρι: Μπήκε τέλος σε απίστευτο σερί εύστοχων τριπόντων
Reuters

Ο Στεφ Κάρι απέτυχε να ευστοχήσει σε τρίποντο για πρώτη φορά στην καριέρα του σε αγώνα play off και για πρώτη φορά μετά από… πάρα πολλούς αγώνες.

Μπορεί ο Στεφ Κάρι να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία των play offs (146) αλλά στο game 5 των Γουόριορς με τους Σέλτικς έβαλε τέλος σε ένα απίστευτο σερί του.

Ο ηγέτης των Γουόριορς είχε 0/9 τρίποντα, μένοντας στους 16 πόντους με 7/22 σουτ. Έτσι, το Game 5 των τελικών ήταν το πρώτο ματς στην καριέρα του Στεφ Κάρι σε play off που δεν έβαλε τρίποντο, σε 133 εμφανίσεις.

Μάλιστα, η τελευταία φορά που ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ δεν ευστόχησε σε τουλάχιστον ένα τρίποντο σε αγώνα -σε κανονική περίοδο και play off- ήταν στις 8 Νοεμβρίου του 2018 (“χάλασε” σερί 233 αγώνων).

Πιο συγκεκριμένα, ήταν μια ήττα των Γουόριορς απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς (ήττα με 134-11), όταν ο Κάρι είχε αποχωρήσει τραυματίας από το παιχνίδι έπειτα από 26 λεπτά συμμετοχής, μετρώντας 0/4 σουτ τριών πόντων.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι ο Κλέι Τόμπσον σημείωσε 21 πόντους με 5/11 τρίποντα κόντρα στους Σέλτικς, ξεπέρασε τον Λεμπρόν Τζέιμς (101) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της λίστας με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία των play off (104).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις