Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Στέφαν Γέλοβατς: Με το όνομά του στη φανέλα όλοι οι παίκτες στην 10η αγωνιστική της Basket League

Στέφαν Γέλοβατς: Με το όνομά του στη φανέλα όλοι οι παίκτες στην 10η αγωνιστική της Basket League
ΦΩΤΟ Intime

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως στη 10η αγωνιστική της Basket League θα υπάρξουν μία σειρά από κινήσεις στη μνήμη του αδικοχαμένου άσου της ΑΕΚ, Στέφαν Γέλοβατς.

Ενός λεπτού σιγή πριν τα ματς, ειδικό σχέδιο στο κέντρο όλων των γηπέδων, αλλά και το όνομα του Στέφαν Γέλοβατς στη φανέλα όλων των παικτών είναι οι τρεις κινήσεις που ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ ως φόρο τιμής στον 32χρονο Σέρβο άσο που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (5/12).

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Ο χαμός του Στέφαν Γέλοβατς σκόρπισε θλίψη σε όλους τους συντελεστές της Stoiximan Basket League και τους φιλάθλους ανεξαρτήτως σωματειακών προτιμήσεων.

Το χαμόγελο του Σέρβου μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ έσβησε στην πατρίδα του και το γεγονός συγκλόνισε τους Έλληνες φίλους του μπάσκετ. Είναι απίστευτο να «φεύγει» από την ζωή ένας τόσο νέος άνθρωπος, ενεργός αθλητής και ευχάριστη προσωπικότητα.

Ο ΕΣΑΚΕ προκειμένου ως οφείλει να τιμήσει την μνήμη του Γέλοβατς αποφάσισε στο πλαίσιο της προσεχούς, 10ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League:

– Να διακοπούν για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή όλες οι αναμετρήσεις στο 13ο λεπτό (το νούμερο 13 ήταν ο αριθμός με τον οποίο αγωνιζόταν στην Ένωση ο Γέλοβατς).

– Να αγωνιστούν οι αθλητές όλων των ΚΑΕ με το όνομα του εκλιπόντος (Jelovac) στο πίσω μέρος της φανέλας τους.

– Στον κύκλο στο κέντρο του γηπέδου αντί του λογοτύπου του Μεγάλου Χορηγού του Πρωταθλήματος, της Stoiximan, να τοποθετηθεί ειδικό γραφικό σχέδιο στην μνήμη του Στέφαν Γέλοβατς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις