Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Στέφανο Τακόνι: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας

Στέφανο Τακόνι: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Στέφανο Τακόνι δίνει “μάχη” για τη ζωή του, καθώς βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά από εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη στις 23 Απριλίου.

Ο παλαίμαχος Ιταλός τερματοφύλακας, με μεγάλη καριέρα σε Γιουβέντους και Εθνική Ιταλίας, διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης Άστι, αλλά μετά από λίγες ώρες διακομίστηκε στην Αλεσάντρια, μια πόλη επίσης στην περιοχή του Πιεμόντε.

Η κατάστασή του 64χρονου Τακόνι χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τα ιταλικα ΜΜΕ, τα οποία και σημειώνουν ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές. Ο άλλοτε διεθνής γκολκίπερ υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξης ανευρύσματος το Σάββατο 23 Απριλίου, με τον διευθυντή του Νευροχειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου της Αλεσάντρια, Αντρέα Μπαρμπανέρα, να δηλώνει σχετικά τα εξής: «Ως συνέπεια αυτού που συνέβη και όπως αναμενόταν λόγω της φυσιολογικής πορείας αυτής της παθολογίας, ο ασθενής διανύει την πιο κρίσιμη περίοδο. Η ομάδα μας συνεχίζει τη φαρμακολογική θεραπεία για την αντιμετώπισή της, αλλά η κλινική του κατάσταση παρουσιάζει διακυμάνσεις.

Είναι στην πραγματικότητα η πιο περίπλοκη φάση που μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα τόσο με θετική όσο και με αρνητική έννοια δυστυχώς. Ο Στέφανο συνεχίζει να αγωνίζεται. Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις