Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς – Australian Open: «Νιώθω πως το πρόσωπό μου καίει από την προσπάθεια»

Στέφανος Τσιτσιπάς – Australian Open: «Νιώθω πως το πρόσωπό μου καίει από την προσπάθεια»
reuters

Όλα όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο flash interview, αμέσως μετά την δύσκολη νίκη επί του Γιανίκ Σίνερ (3-2) και την πρόκρισή του στους “8” του Australian Open.

Ο Γιανίκ Σίνερ κατάφερε να αγχώσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν αυτός που “χαμογέλασε” στο τέλος και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Australian Open, μετά από αγώνα 4 ωρών!

Ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στην ψυχραιμία που έδειξε, όταν ο Γιανίκ Σίνερ κατάφερε να “επιστρέψει” και να ισοφαρίσει στα σετ, ενώ τόνισε πως -λόγω της υπερπροσπάθειας, ένιωθε το πρόσωπό του να καίει.

“Νιώθω πως έπαιζα αιώνες. Σπουδαία βραδιά. Ήταν απίστευτο! Ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, ο οποίος έπαιξε καταπληκτικά στο τρίτο και τέταρτο σετ. Έμεινα ήρεμος όμως και κατάφερα να φτάσω στη νίκη. Αισθάνομαι πως το πρόσωπό μου καίει από την προσπάθεια. Μπορεί να χρειαστώ να πέσω στον ποταμό της Μελβούρνης” ανέφερε ο 24χρονος τενίστας.

Όσον αφορά για το τι είπε στον εαυτό του μετά το τέταρτο σετ, είπε: “Θα γίνω λίγο πιο τεχνικός. Απελευθέρωσα το χέρι μου, τον καρπό, αυτό με βοήθησε να βγάλω ένταση, που δεν έκανα νωρίτερα. Αυτό άλλαξε το παιχνίδι, και με βοήθησε να σερβίρω καλύτερα στο τέλος. Αυτή η μικρή αλλαγή”.

Τέλος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ευχαρίστησε το κοινό, ανάμεσα στους οποίους ήταν και πάρα πολλοί Έλληνες. «Είμαστε εδώ, το κάνουμε μαζί αυτό, χαίρομαι που μοιράζομαι στιγμές μαζί σας, δεν είναι εύκολο», είπε χαρακτηριστικά.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις