Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς – Άλεξ Ντε Μινόρ 2-0: Εμφατική νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης

Στέφανος Τσιτσιπάς – Άλεξ Ντε Μινόρ 2-0: Εμφατική νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό στη Βαρκελώνη και μετά τον Ντένις Σαποβάλοφ, “καθάρισε” εύκολα και τον Άλεξ Ντε Μινόρ με 2-0 σετ (6-4, 6-2) χωρίς να δεχθεί μπρέικ.

Με μία νέα εξαιρετική εμφάνιση στα προημιτελικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον 24χρονο Αυστραλό, Νο19 στην παγκόσμια κατάταξη και πήρε το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Νο5 στον κόσμο, βρήκε νωρίς το μπρέικ στο πρώτο σετ και το κράτησε μέχρι τέλους, χωρίς να “απειληθεί” ιδιαίτερα από τον αντίπαλό του, για το 6-4 στα γκέιμ και το 1-0 στα σετ στην αναμέτρηση.

Ακόμη πιο εύκολη ήταν η επικράτηση του Τσιτσιπά στο δεύτερο σετ, αφού με δύο συνεχόμενα μπρέικ στο τρίτο και το πέμπτο σετ, δεν επέτρεψε στον Ντε Μινόρ να πάρει… ανάσα και με 6-2 γκέιμ, πήρε τη νίκη με 2-0 σετ. Προκρίθηκε έτσι στα ημιτελικά του τουρνουά της Βαρκελώνης, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Λορέντσο Μουσέτι (Νο20 στον κόσμο) για μία θέση στον τελικό. Ο 21χρονος Ιταλός πέρασε στην 4άδα χωρίς αγώνα, αφού αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή στον προημιτελικό, ο Γιανίκ Σίνερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις