Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς – Άντι Μάρεϊ: «Καλύτερος ο Στέφανος, αλλά…»

Στέφανος Τσιτσιπάς – Άντι Μάρεϊ: «Καλύτερος ο Στέφανος, αλλά…»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Άντι Μάρεϊ στην πρεμιέρα του στο US Open, με τον Έλληνα τενίστα να μην έχει εύκολο έργο στο πρώτο γύρο του αμερικανικού grand slam.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του πολύπειρου Βρετανού, με τον Μάρκο Παγδατή να μιλάει στο SkySports για την πρεμιέρα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στο US Open, τονίζοντας πως μπορεί ο Τσιτσιπάς να είναι καλύτερος, αλλά ο Μάρεϊ δεν έχει κάτι να χάσει από το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκος Παγδατής στο SkySports:

«Πιστεύω, πως πολλά θα εξαρτηθούν από τη μέρα που θα βρεθεί ο Μάρεϊ. Όταν ο Άντι μπαίνει στο Arthur Ashe, έχει τη θετική ενέργεια που πηγάζει από τις προηγούμενες επιτυχίες του στο τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση και είναι καλύτερος τενίστας αυτή τη στιγμή από τον Μάρεϊ, όμως ο Άντι, είναι η αλήθεια, πως δεν έχει να χάσει κάτι από το ματς.

Πιστεύω πως πρέπει να μπει στο court και να απολαύσει τον αγώνα. Όσο έχει θετική ενέργεια, μπορεί να γίνει απειλητικός.

Καταλαβαίνω ότι τον τελευταίο καιρό δεν απολαμβάνει τόσο πολύ το τένις του και θα είναι πολύ σημαντικό αν βρει λίγο από τον καλό του εαυτό στον συγκεκριμένο αγώνα.

Πρέπει να παίξει πιο ελεύθερα και πιο επιθετικά από ότι κάνει συνήθως. Δεν πρέπει να κάτσει μακριά πίσω από τη βασική γραμμή και απλά να περνάει μπάλες, γιατί θα τιμωρηθεί.

Ειδικά στο 2ο σερβίς του Στέφανου, πρέπει να κάνει το βήμα μπροστά και να επιτίθεται σε κάθε του ευκαιρία. Αν βρει το κομμάτι των επιστροφών, τότε θα δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο ματς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις