Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποσύρθηκε από το ATP Finals

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποσύρθηκε από το ATP Finals
Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα αγωνιστεί στον σημερινό (17.11.2021) αγώνα κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ, αποσύροντας τη συμμετοχή του από το ATP Finals.

Νοκ-άουτ ο Στέφανος Τσιτσιπάς από το ATP Finals. Πρόωρο τέλος πήρε η συμμετοχή του Έλληνα τενίστα στο μεγάλο τουρνουά του Τορίνο.

Λίγες ώρες πριν τον βραδινό αγώνα με τον Κάσπερ Ρουντ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέσυρε τη συμμετοχή του, λόγω ενοχλήσεων στον αγκώνα του δεξιού χεριού.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα ήταν ο λόγος που πριν μερικές ημέρες τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την αναμέτρηση με τον Αλεξέι Ποπίριν στο Paris Masters, ενώ τον έκανε να μην ολοκληρώσει την χθεσινή (16.11.2021) του προπόνηση.

Θυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς δεν έδειξε να βρίσκεται σε κακή κατάσταση στην πρεμιέρα του στο ATP Finals, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 σετ από τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Τη θέση του Τσιτσιπά στο ATP Finals θα πάρει ο δεύτερος alternate, Κάμερον Νόρι που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο τουρνουά, όπως έκανε και ο Γιάνικ Σίνερ (αντικατέστησε την Τρίτη τον Ιταλό, Ματέο Μπερετίνι).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις