Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Εύχομαι σύντομα να παίξω σε έναν τελικό Davis Cup»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Εύχομαι σύντομα να παίξω σε έναν τελικό Davis Cup»
Intime.gr

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την απίστευτη και αξέχαστη εμπειρία, του να αγωνίζεται μπροστά σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ και ευχήθηκε να αγωνιστεί κάποια στιγμή στον τελικό του Davis Cup με την Ελλάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στην προσπάθεια της για την ιστορική άνοδο στο World Group I του Davis Cup, ενώ ευχήθηκε σύντομα να αγωνιστεί στον τελικό της διοργάνωσης.

«Εγώ και η ομάδα εκτιμούμε ότι βρεθήκατε εδώ παρότι οι συνθήκες δεν ήταν εύκολες. Εκτιμώ ότι ήσασταν εδώ σε αυτό το εμβληματικό γήπεδο. Όλο αυτό θα μας μείνει αξέχαστο. Έχω την ευκαιρία να παίζω σε μεγάλα στάδια αλλά σαν αυτό δεν έχει», είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στους επόμενους στόχους της Ομάδας στο Davis Cup:

«Εύχομαι σύντομα σε μερικά χρόνια από τώρα να παίζω σε έναν τελικό Davis Cup θα είναι κάτι που θα μας μείνει αξέχαστο. Έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε την Ελλάδα ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ο στόχος μας είναι η πρόκριση στο World Group είναι σαν τους προημιτελικούς του Μουντιάλ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις