Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς για Φέντερερ: «Αγαπάμε Ρότζερ»

Στέφανος Τσιτσιπάς για Φέντερερ: «Αγαπάμε Ρότζερ»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση στο τένις και όλος ο κόσμος του αθλήματος τον αποθέωσε στα social media, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μην αποτελεί εξαίρεση.

«Αγαπάμε Ρότζερ», έγραψε στο twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος πρόσθεσε στην ανάρτησή του τη σημαία της Ελβετίας και ένα… βιολί, για τον θρύλο του παγκόσμιου τένις.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα δει πάντως σύντομα κι από κοντά τον Φέντερερ, αφού οι δυο τους θα είναι συμπαίκτες στην Team Europe στο Laver Cup στο τέλος του Σεπτεμβρίου.

Λίγο αργότερα πάντως, ο Τσιτσιπάς έκανε και νέα ανάρτηση στο instagram για τον Ρότζερ Φέντερερ, όπου και αποθέωσε περαιτέρω τον Ελβετό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος έγραψε το εξής: «Ήρθε. Είδαμε. Κατέκτησε. Θαυμάσαμε. Σε ευχαριστούμε Ρότζερ Φέντερερ που ανέβασες το άθλημά μας σε έναν απίστευτο βαθμό. Κάνοντας αυτό το άθλημα να φαίνεται τόσο εύκολο, αλλά και πολύπλοκο για να σε μιμηθούμε την ίδια στιγμή. Το στυλ σου, η προσωπικότητά σου, το ταλέντο σου, η φινέτσα σου και το πάθος σου, θα μείνουν για πάντα στο παιχνίδι.

Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά, γιατί είσαι ο λόγος που άρχισα να ασχολούμε με το τένις. Ο λόγος που κάνω backhand με το ένα χέρι. Ο λόγος που ονειρεύτηκα για πρώτη φορά, όταν σε έβλεπα να σηκώνεις το τρόπαιο στο Wimbledon το 2004. 

Για να “Φεντεροποιήσεις” πραγματικά κάποιον, δεν αρκεί να τον εξουσιάζεις, αλλά πρέπει να το κάνεις με στυλ και με ποιότητα. Και αυτό μπορεί να βρεθεί στο λεξικό της υπαίθρου, χάρη σε εσένα. Είμαι περήφανος και θα είναι τιμή μου που θα είμαι μέρος του “τελευταίου χορού” σου».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις