Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς – Ίλια Ιβάσκα 2-0: Άνετη νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά στη Μαγιόρκα

Στέφανος Τσιτσιπάς – Ίλια Ιβάσκα 2-0: Άνετη νίκη και πρόκριση στα προημιτελικά στη Μαγιόρκα
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε εύκολο έργο κόντρα στον Ίλια Ιβάσκα στη φάση των “16” του τουρνουά της Μαγιόρκα και με τη νίκη του 2-0 σετ (6-4, 6-4) προκρίθηκε άνετα στα προημιτελικά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συνεχίζει την προετοιμασία του στο γρασίδι ενόψει του Γουίμπλεντον και θα έχει πλέον την ευκαιρία να προχωρήσει περαιτέρω και στο ισπανικό τουρνουά, όπου στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκονται Κύργιος και Μεντβέντεφ.

Επόμενος αντίπαλος για τον Τσιτσιπά θα είναι πάντως ο Μάρκος Ζιρόν, Νο67 στην παγκόσμια κατάταξη, μετά τη δική του νίκη με 2-1 σετ επί του ΜακΚένζι ΜακΝτόναλντ.

Το παιχνίδι

Τσιτσιπάς και Ιβάσκα κράτησαν έστω και δύσκολα τα σερβίς τους μέχρι και το 7ο γκέιμ του αγώνα, όπου ο Στέφανος βρήκε το πρώτο μπρέικ και πήρε το προβάδισμα για το πρώτο σετ. Επικράτησε έτσι με 6-4 και έκανε το 1-0 στο ματς.

Με την ψυχολογία υπέρ του, ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά και το δεύτερο σετ, με αποτέλεσμα να κάνει μπρέικ στο πρώτο σέρβις γκέιμ του αντιπάλου του και στη συνέχεια να μην απειληθεί ουσιαστικά με ανατροπή από τον αντίπαλό του. Με νέο 6-4 έκανε έτσι το 2-0 στα σετ και πανηγύρισε τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις