Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ντεμπούτο στο Rogers Cup κόντρα στον Αμπέρ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ντεμπούτο στο Rogers Cup κόντρα στον Αμπέρ
Reuters

Λίγες ημέρες μετά τη “μάχη” τους στους “16” του Ολυμπιακού τουρνουά τένις, στο Τόκιο, Στέφανος Τσιτσιπάς και Ούγκο Αμπέρ κοντράρονται στον 2ο γύρο του Rogers Cup.

Ο Ούγκο Ουμπέρ είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο του Masters (ATP1000) του Τορόντο (γνωστό και ως Rogers Cup).

Το Νο3 του ταμπλό και της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (10.08) τον Γάλλο τενίστα (Νο27 στην παγκόσμια κατάταξη τένις), με τον οποίο τέθηκε αντιμέτωπος στον δεύτερο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Ουμπέρ είχε νικήσει στις 28 Ιουλίου τον Τσιτσιπά στους Αγώνες του Τόκιο με 2-1 σετ (2-6, 7-6, 6-2) εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του 22χρονου πρωταθλητή στο φινάλε του δεύτερου σετ.

Οι δύο αθλητές έχουν συναντηθεί άλλη μία φορά το 2020 στο ATP Masters 1000 του Παρισιού, με νικητή τον Γάλλο, έπειτα από συγκλονιστική «μάχη» που κρίθηκε σε τρία τάι-μπρέικς (2-1 σετ υπέρ του Ουμπέρ).

Ο Γάλλος πρωταθλητής νίκησε στον πρώτο γύρο τον Ιταλό, Λορέντσο Σονέγο, με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και θα αντιμετωπίσει τον Έλληνα πρωταθλητή -ο οποίος προκρίθηκε μπάι απ’ τον πρώτο γύρο- την Τρίτη (10/08).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις