Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Χουρκάτς εξασφάλισε την τελευταία θέση στο Nitto ATP Finals

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Χουρκάτς εξασφάλισε την τελευταία θέση στο Nitto ATP Finals

Την όγδοη και τελευταία θέση για το Nitto ATP Finals -που θα συμμετάσχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς- κατέκτησε ο Χούμπερτ Χουρκάτς.

Ο Πολωνός Χούμπερτ Χουρκάτς θα συμμετάσχει στο Nitto ATP Finals -όπως και ο Στέφανος Τσιτσιπάς– μετά τη σημερινή (05.11.2021) νίκη επί του Τζέιμς Ντάκγουορθ με 6-2, 6-7(4), 7-5, φτάνοντας έτσι στους προημιτελικούς του Rolex Paris Masters.

Ο 24χρονος είναι ο δεύτερος Πολωνός παίκτης που κέρδισε μια θέση στη διοργάνωση στην ιστορία του τουρνουά (μετά τον δευτεραθλητή του 1976 Βόιτεκ Φίντακ) και θα κάνει το ντεμπούτο του μετά από μια εξαιρετική σεζόν στην οποία έφτασε στο νούμερο 10 της καριέρας του στην κατάταξη ATP και κατέκτησε τρία τρόπαια ATP Tour.

Ο Πολωνός θα βρεθεί επίσης για δεύτερη φορά φέτος σε ημιτελικά σε 1000άρι τουρνουά, μετά από το Miami Open, το οποίο και κατέκτησε

Θυμίζουμε ότι το Nitto ATP Finals θα διεξαχθεί στο Pala Alpitour στο Τορίνο από τις 14 έως τις 21 Νοεμβρίου, φυσικά με τη συμμετοχή και του Στέφανου Τσιτσιπά.

Θέση στο Nitto ATP Finals, έχουν εξασφαλίσει επίσης οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Ματέο Μπερετίνι, Γκάσπερ Ρουντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις