Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Παίζουμε και για όσους επηρεάστηκαν από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Παίζουμε και για όσους επηρεάστηκαν από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες»
grab/youtube

Οι παίκτες της εθνικής τένις έχουν ένα επιπλέον κίνητρο στη “μάχη” της Ελλάδας κόντρα στη Σλοβακία για το World Group I του Davis Cup, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

“Παίζουμε όχι μόνο για εμάς αλλά και γι’ αυτούς που επηρεάστηκαν από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας. Σκοπεύουμε να δώσουμε… κάτι παραπάνω σε αυτή τη συνάντηση. Δεν θα είναι εύκολη συνάντηση. Και επιμένω σε αυτό” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αναφερόμενος στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Ελλάδα.

“Για εμάς, ελπίζω να βρούμε κίνητρο μέσα από τις δυσκολίες που περάσαμε τους τελευταίους μήνες και να το χρησιμοποιήσουμε στο γήπεδοεπισήμανε.

«Νιώθω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά με το γήπεδο, αλλά κι επειδή είναι ωραία η αίσθηση να παίζεις σε ένα τέτοιο στάδιο», ανέφερε ακόμα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, σχολιάζοντας το γεγονός πως οι αγώνες θα γίνουν στο παναθηναϊκό Στάδιο. «Είχα την ευκαιρία να έρθω σαν τουρίστας σε αυτό εδώ το μέρος όποτε το να παίζεις σε αυτό το στάδιο για μένα είναι πολύ ξεχωριστό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις