Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα συμβεί κάτι εξωπραγματικό στο ΟΑΚΑ»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα συμβεί κάτι εξωπραγματικό στο ΟΑΚΑ»
Intime.gr

Λίγο μετά την κλήρωση των αγώνων του Davis Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τις αναμετρήσεις της Ελλάδας με το Εκουαδόρ, εξέφρασε τη χαρά του, που παίζει και πάλι με το εθνόσημο και στάθηκε στο γεγονός, πως το ΟΑΚΑ θα γεμίσει για αγώνες τένις, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Μιλώντας αρχικά στην Cosmote TV, για το γεγονός ότι οι αγώνες του Davis Cup θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε: “Έχει γραφτεί μεγάλη ιστορία εδώ. Δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο στο χώρο του τένις κυρίως στην Ελλάδα. Βρήκαμε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο το οποίο θα μας δώσει τη δυνατότητα να έχουμε 20.000 φιλάθλους στους αγώνες μας το Σάββατο και την Κυριακή. Είναι κάτι το εξωπραγματικό. Είμαι περήφανος που καταφέραμε κάτι τέτοιο μαζί με την Ομοσπονδία. Είμαι χαρούμενος που είμαι καλά και θα παίξω για το εθνόσημο. Για μένα είναι ένα από τα καλύτερα συναισθήματα”.

Για το γεγονός ότι από την αρχή της χρονιάς παίζει συνεχώς μπροστά σε Έλληνες φιλάθλους: “Αφήνει μια γλυκιά γεύση όταν έχεις την ευκαιρία να δώσεις αγώνες με μια ομάδα. Το United Cup με άφησε με ωραίες αναμνήσεις. Μου έδωσε περισσότερα απ’ όσα θεωρούσα ότι μπορούσε να μου δώσει. Το Australian Open ήρθε μετά από ένα σερί αγώνων στο Περθ και το Σίδνεϊ και μου έδωσε τη δυνατότητα να ανεβάσω στροφές ενόψει του Αυστραλιανού”.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι αναμετρήσεις του στο Davis Cup και το πρόγραμμα των αγώνων της Ελλάδας με τον Ισημερινό

Για το τι περιμένει να νιώσει όταν μπει στο κατάμεστο ΟΑΚΑ: “Είναι μια στιγμή που δεν έχω ξαναζήσει. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη στιγμή. Απόψε θα κοιμηθώ καλά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις