Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το «πάμε παιδιά» μετά τη νίκη στο Davis Cup και ο χαμός στο ΟΑΚΑ για ένα αυτόγραφο

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το «πάμε παιδιά» μετά τη νίκη στο Davis Cup και ο χαμός στο ΟΑΚΑ για ένα αυτόγραφο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να μαζέψει πάνω από 10.000 φίλους του τένις στο ΟΑΚΑ -ανάμεσά τους, πλήθος παιδιών- και τους “ευχαρίστησε” με νίκη απέναντι στον Αλβάρο Γκιγιέν -για το Davis Cup– και με πολλά αυτόγραφα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Άλβαρο Γκιγιέν με 2-0 σετ στο ΟΑΚΑ και έβαλε την Ελλάδα σε θέση οδηγού στα πλέι οφ του World Group I.

Ο Τσιτσιπάς “αποθεώθηκε” αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, στο flash interview: «Δεν αγχώθηκαν στο ματς. Θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλο μου. Είχαμε μία καλή μάχη. Δεν τον γνωρίζω ως παίκτη, αλλά κάναμε ένα καλό ματς. Ευχαριστώ τον κόσμο, ο οποίος ήλθε να μας υποστηρίξει στην προσπάθεια μας. Εχω μεγάλη χαρά που βρίσκομαι εδώ με την ομάδα και θα βάλουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο. Δεν είχα άγχος από την παρουσία του κόσμου. Έπαιξα την προηγούμενη εβδομάδα σ’ ένα εξίσου μεγάλο γήπεδο, χωρίς τόσους πολλούς Έλληνες και εδώ είναι η συνέχεια. Πάμε παιδιά. Πάμε»!

Λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από το κορτ του ΟΑΚΑ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήγε στο σημείο της εξέδρας όπου είχαν μαζευτεί πλήθος παιδιών, για να μοιράσει πολλά αυτόγραφα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις