Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς – Τόμι Πολ 2-0: Με «περίπατο» στα ημιτελικά, για «μάχη» με τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Στέφανος Τσιτσιπάς – Τόμι Πολ 2-0: Με «περίπατο» στα ημιτελικά, για «μάχη» με τον Νόβακ Τζόκοβιτς
ΦΩΤΟ Intime

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Τόμι Πολ και πήρε εύκολα τη νίκη με 2-0 σετ (6-2, 6-4) και την πρόκριση στα ημιτελικά του Paris Masters, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μέσα σε μόλις 76 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε “καθαρίσει” τον αντίπαλό του και ετοιμάζεται για μία μεγάλη “μονομαχία” με τον Τζόκοβιτς, με φόντο τον τελικό του τουρνουά, αλλά και το Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη, όπου και θα φθάσει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, αν κατακτήσει τον τίτλο στο Παρίσι.

Το παιχνίδι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στο ματς και βρήκε πρώτος το μπρέικ για να προηγηθεί με 3-0 στο σκορ. Ο Πολ έκανε “δώρο” μάλιστα ένα ακόμη με δύο διπλά λάθη στο σερβίς του και ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας “έκλεισε” το πρώτο σετ με 6-2 για το 1-0 στο ματς.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το 5-4, με τον Τσιτσιπά να κάνει μπρέικ νίκης στο 10ο γκέιμ και με 6-4 να φθάνει στο 2-0 και να πανηγυρίζει τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Paris Masters. Εκεί θα αντιμετωπίσει για 11η φορά στην καριέρα του τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τις μεταξύ τους αναμετρήσεις να έχουν βρει 8 φορές νικητή τον Σέρβο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις