Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Στέλιος Σεραφείδης: «Από σήμερα είμαστε ορφανοί» αναφέρουν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ

Στέλιος Σεραφείδης: «Από σήμερα είμαστε ορφανοί» αναφέρουν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ
Intime.gr

Συγκίνηση στην οικογένεια της ΑΕΚ για το θάνατο του Στέλιου Σεραφείδη. Μόνο και μόνο η πρόταση “από σήμερα είμαστε ορφανοί” της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι παλαίμαχοι της Ένωσης, για το θάνατο του, τα λέει όλα.

Όλοι όσοι υπήρξαν μέλη της οικογένειας της ΑΕΚ αποχαιρέτησαν με σεβασμό και συγκίνηση τον σπουδαίο Στέλιο Σεραφείδη.

Να αναφέρουμε ότι μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο προπονητικό της ΑΕΚ στα Σπάτα, την ώρα που η ΠΑΕ «μαύρισε» την εικόνα του εξωφύλλου της στα Social Media, ενώ έστειλε αίτημα στη Superleague 1 για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι παίκτες να φοράνε μαύρα περιβραχιόνια στο αυριανό (5/1, 17:15) αγώνα με τη Λαμία.

«Από σήμερα είμαστε ορφανοί. Χάσαμε για πάντα τον φίλο, τον αδερφό, τον αρχηγό, τον μπροστάρη. Ο Στέλιος Σεραφείδης πέρασε στην αθανασία και μας άφησε όλους πολύ φτωχούς. Όμως το πάνθεον των μεγάλων της ιστορίας της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι από σήμερα πολύ πιο πλούσιο. Αγαπημένε μας Στέλιο, σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες, για όσα μοιραστήκαμε, για όσα μας δίδαξες και για την παρακαταθήκη που άφησες. Σου υποσχόμαστε όλοι εμείς που μένουμε πίσω ότι δεν θα πάψουμε ούτε λεπτό να υπηρετούμε τη μεγάλη Ιδέα της ΑΕΚ που αγάπησες και υπερασπίστηκες σε όλη σου τη ζωή όσο κανένας άλλος. Αντίο αδερφέ μας. Αντίο αρχηγέ μας!» αναφέρουν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις