Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Στέλιος Σεραφείδης: Μήνυμα από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για το θάνατο του «θρύλου» της ΑΕΚ

Στέλιος Σεραφείδης: Μήνυμα από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για το θάνατο του «θρύλου» της ΑΕΚ
Intime.gr

Τα συλλυπητήρια τους για το θάνατο της θρυλικής μορφής της ΑΕΚ, Στέλιου Σεραφείδη, έστειλαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, μέσω των social media.

Η ΑΕΚ βυθίστηκε στο πένθος, με την είδηση του θανάτου του Στέλιου Σεραφείδη και τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασαν τη θλίψη τους για το θάνατο θρύλου της Ένωσης.

«Σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο και αθλητή, τον Στέλιο Σεραφείδη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του» ανέφεραν οι “πράσινοι”.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους και την οικογένεια του Στέλιου Σεραφείδη. Η ιστορία του και το ήθος του ας μείνουν ανεξίτηλα στα ελληνικά γήπεδα» ανέφερε από πλευράς του ο “δικέφαλος του Βορρά”.

Τα συλλυπητήρια τους για το θάνατο της θρυλικής μορφής της ΑΕΚ, Στέλιου Σεραφείδη, έστειλαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, μέσω των social media. Η ΑΕΚ βυθίστηκε στο πένθος, με την είδηση του θανάτου του Στέλιου Σεραφείδη και τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασαν τη θλίψη τους για το θάνατο θρύλου της Ένωσης. «Σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο και αθλητή, τον Στέλιο Σεραφείδη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του» ανέφεραν οι “πράσινοι”. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους και την οικογένεια του Στέλιου Σεραφείδη. Η ιστορία του και το ήθος του ας μείνουν ανεξίτηλα στα ελληνικά γήπεδα» ανέφερε από πλευράς του ο “δικέφαλος του Βορρά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις