Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Στη La Liga περιμένουν δεκάδες κρούσματα παικτών μετά τα τεστ

Στη La Liga περιμένουν δεκάδες κρούσματα παικτών μετά τα τεστ
ΦΩΤΟ Reuters

Την εκτίμηση ότι θα υπάρχουν περίπου 25 με 30 κρούσματα μεταξύ των παικτών αλλά και των προπονητών της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας της La Liga, μετά τις εξετάσεις που διεξήχθησαν, μεταδίδουν ισπανικά δημοσιεύματα.

Μεταξύ 25 και 30 ποδοσφαιριστών που είναι ασυμπτωματικοί, θα είναι τα θετικά κρούσματα που περιμένει η La Liga, σύμφωνα με το La Partidazo του COPE, στα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές των ομάδων πρώτης και δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία.

Ένας υπολογισμός που βασίζεται στη διείσδυση του ιού στην Ισπανία σε σύγκριση με το Bundesliga. Μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα, σε 48 ώρες, οι αθλητές μπορούν να ξεκινήσουν την πρώτη φάση της προπόνησης, ατομικά.

Στο γερμανικό πρωτάθλημα υπάρχουν 10 θετικά από τα 1.724 τεστ που έχουν διεξαχθεί μεταξύ παικτών, τεχνικών, φυσιοθεραπευτών και ατόμων κοντά στις ομάδες. Όσοι βρίσκονται θετικοί θα πρέπει να απομονωθούν για δύο εβδομάδες και η επιστροφή του στην προπόνηση θα αναβληθεί τουλάχιστον 15 ημέρες εν αναμονή νέου ελέγχου μετά από αυτήν την περίοδο. Όπως σημειώνουν οι Ισπανοί ο αριθμός των γενικών θετικών κρουσμάτων θα είναι γνωστός, χωρίς όμως περαιτέρω αναφορές, λόγω του νόμου περί προστασίας δεδομένων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις