Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Στη “μαύρη αγορά” φωτογραφία του Σουμάχερ απ’ το νοσοκομείο!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ένα σημαντικό ποσό φαίνεται πως ζήτησε από ΜΜΕ άγνωστος άντρας, προκειμένου να τους δώσει μια φωτογραφία του θρύλου της Formula 1 απ’ το… κρεβάτι του πόνου!

Έρευνα ξεκίνησαν οι Γερανικές Αρχές, μετά την αποκάλυψη ότι άγνωστος προσπάθησε να πουλήσει φωτογραφία του Μίκαελ Σουμάχερ -στο κρεβάτι του νοσοκομείου από την περίοδο της νοσηλείας του- αντί του ποσού 1 εκατ ευρώ.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο άγνωστος άνδρας έχει σειρά επαφών με Mέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προκειμένου να πουλήσει τη φωτογραφία. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο Σουμάχερ φαίνεται από κοντινή απόσταση, πάνω στο κρεβάτι.

Ο πρώην οδηγός της Formula 1 αναρρώνει στο σπίτι του στη Γενεύη, στην Ελβετία, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα στο σκι στις 29 Δεκεμβρίου 2013, στις Ελβετικές Άλπεις, που είχε σαν συνέπεια να είναι έξι μήνες σε τεχνητό κώμα.

Την πληροφορία για την ύπαρξη φωτογραφίας, που δείχνει τον Σουμάχερ από κοντινή απόσταση, αλλά και την έναρξη έρευνας, επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του Γερμανού επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Σαμπίνε Κεμ, τονίζοντας ότι ήδη έχει γίνει σχετική καταγγελία.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε