Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Στη Μίλαν ο Κρίστιαν Πούλισικ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Στη Μίλαν ο Κρίστιαν Πούλισικ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια

Η Μίλαν ολοκλήρωσε το “μπαμ”, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κρίστιαν Πούλισικ από την Τσέλσι. Το ποσό της μετεγγραφής.

Παίκτης της Μίλαν είναι με κάθε επισημότητα ο Κρίστιαν Πούλισικ. Ο Αμερικανός διεθνής μέσος υπέγραψε στους «ροσονέρι» μέχρι το 2027, προερχόμενος από την Τσέλσι. Η ομάδα του Μιλάνου διατηρεί το δικαίωμα της επέκτασης για έναν χρόνο ακόμη, δηλαδή, έως τις 30 Ιουνίου 2028.

Για την απόκτηση του νεαρού Αμερικανού εξτρέμ, η Μίλαν έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 23 εκατομμυρίων ευρώ, για να πάρει το “ναι” της Τσέλσι.

Γεννημένος στο Χέρσι των ΗΠΑ στις 18 Σεπτεμβρίου 1998, ο Πούλισικ «μετακόμισε» στην Ευρώπη το 2015 για λογαριασμό της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Με τους Βεστφαλούς έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη Ομάδα τον Ιανουάριο του 2016 και μέτρησε συνολικά 127 συμμετοχές και 19 γκολ, κατακτώντας κι ένα Κύπελλο Γερμανίας.

Τον Ιανουάριο του 2020 πήρε μεταγραφή για την Τσέλσι, με την οποία «μέτρησε» 145 συμμετοχές και 26 γκολ, πανηγυρίζοντας το Champions League του 2021, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ έχει αγωνιστεί 60 φορές κι έχει σκοράρει 25 τέρματα. Το νέο απόκτημα της Μίλαν θα φορά την φανέλα με το νούμερο 11.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις