Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Μπράμπετς

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Μπράμπετς

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας για λογαριασμό του Άρη ο Γιακούμπ Μπράμπετς. 

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιακούμπ Μπράμπετς στον Άρη. Ο Τσέχος αμυντικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι της Δευτέρας (30/8) κι αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Μπράμπετς εξέφρασε την ικανοποίηση για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα του Άρη.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ανυπομονώ να δω το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις, να γνωρίσω τους ανθρώπους του Άρη. Είναι μια πρόκληση, έχω προσδοκίες, όμως να υπογράψω πρώτα και μετά θα πούμε περισσότερα», ανέφερε αρχικά.

Για το τι έμαθε σχετικά με τον Άρη: «Ρώτησα τους συμπαίκτες μου στην εθνική, Βάτσλικ και Πέκχαρτ, που έχουν παίξει στην Ελλάδα και μου είπαν τα καλύτερα και με προέτρεψαν να έρθω εδώ».

Όσο για την ετοιμότητά του, σημείωσε: «Είμαι έτοιμος να παίξω (σ.σ. έπαιξε χθες με τη Βικτόρια Πλζεν), είναι δύσκολο να κάνεις μεταγραφή τις τελευταίες ημέρες και δεν έχουμε τελειώσει. Πάντα ήμουν έτοιμος σε όλη μου την καριέρα, έτσι και τώρα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις