Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην ΑΕΚ αρέσει ο Αλέις Γκαρσία – Έγκριση και από τον Κόντε για τον… μυστικό στόχο του Καρέρα

Στην ΑΕΚ αρέσει ο Αλέις Γκαρσία – Έγκριση και από τον Κόντε για τον… μυστικό στόχο του Καρέρα

Έντονη κινητικότητα παρουσιάζουν τα μετεγγραφικά νέα της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση “τσεκάρει” τον 23χρονο μέσο της Μάντσεστερ Σίτι, Αλέις Γκαρσία, ενώ η πρώτη επιλογή του Μάσιμο Καρέρα για τη θέση του εξτρέμ μπορεί να μην έχει γίνει γνωστή αλλά έχει την έγκριση του Αντόνιο Κόντε, με τον οποίο επικοινώνησε ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Καταλανός άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Αλέις Γκαρσία, φαίνεται πως ενδιαφέρει την ΑΕΚ, παρ’ ότι ο παίκτης αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, όπου θεωρητικά δεν είναι προτεραιότητα η ενίσχυσή της από την Ένωση.

Ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι. Φέτος έπαιξε στο Βέλγιο με την Μουσκρόν μετρώντας 26 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ, ενώ παλαιότερα είχε παίξει στην Τζιρόνα με την οποία είχε καταγράψει σε δύο σεζόν (1997-1999) 55 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τη θέση του εξτρέμ, για την οποία “καίγονται” στην ΑΕΚ, ο πρώτος στόχος της ομάδας δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά η χώρα από την οποία προέρχεται είναι η Αγγλία, σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Ώρα για Σπορ”.

Το ίδιο δημοσίευμα μάλιστα κάνει λόγο για επικοινωνία που είχε ο Μάσιμο Καρέρα με τον τεχνικό της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε -με τον οποίος συνεργάστηκαν στη Γιουβέντους- ώστε να τον ρωτήσει τη γνώμη του για τον συγκεκριμένο παίκτη, με τον Ιταλό να δίνει και τη δική του έγκριση ώστε να γίνει κίνηση απόκτησής του από την Ένωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις