Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά σε διώροφο κτίριο στην Καλλιθέα
Αθλητικά

Στην Αμερική ο Αβραάμ

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού για το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, καθώς υπολογίζεται όταν επιστρέψει (σε 20 μέρες) να ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κοντεύει τέσσερις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στις 8 Ιουνίου, στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Πολωνία για την πρεμιέρα του Euro 2012.

Ο Έλληνας διεθνής στόπερ υποβλήθηκε σε επέμβαση στη Γερμανία από τον διακεκριμένο χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ούλριχ Μπόνις και η κατάσταση του παρουσιάζει συνεχή βελτίωση, όπως αναφέρεται και από τους γιατρούς του Ολυμπιακού στου Ρέντη.

Η αποκατάσταση του Αβραάμ Παπαδόπουλου έχει μπει πλέον στο τελικό της στάδιο καθώς την Τρίτη έφτασε στις ΗΠΑ όπου θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα. Ο διεθνής στόπερ θα επιστρέψει σε 20 μέρες, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί κοντά στα Χριστούγεννα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα