Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στην αντεπίθεση η Μπαρτσελόνα – Βρήκε χορηγία για Μέσι και Νεϊμάρ

Στην αντεπίθεση η Μπαρτσελόνα – Βρήκε χορηγία για Μέσι και Νεϊμάρ
ΑΠΕ

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να εμφανίζεται έτοιμη να… στρώσει εκατομμύρια στα πόδια του Λιονέλ Μέσι, αλλά η Μπαρτσελόνα φέρεται να θέλει να κρατήσει τον Αργεντινό «μ’αγο» στο Καμπ Νου» αλλά και να επαναφέρει στην ομάδα τον Νεϊμάρ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι και φέρεται να είναι έτοιμη να κάνει… σούπερ πρόταση στον Αργεντινό.

Παρά τα τεράστια χρέη των Καταλανών, ο Ζοάν Λαπόρτα όχι μόνο θέλει να κρατήσει τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα, αλλά δείχνει διάθεση να επαναφέρει στην ομάδα τον Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε δημοσιογράφος της τηλεοπτικής εκπομπής El Chiringuito, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα είναι πολύ κοντά στο να κλείσει μια μεγάλη χορηγική συμφωνία με αμερικανική εταιρία, που θα εξασφαλίσει στον σύλλογο 500 εκατομμύρια ευρώ.

Στην περίπτωση που το deal επιτευχθεί, ο Λαπόρτα θα δώσει το ποσό αυτό για να κρατήσει τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα, αλλά και για να επαναφέρει τον Νεϊμάρ. Σαν… plan Β, σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο, ο παράγοντας τον Καταλανών έχει στο «στόχαστρο» τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις