Αθλητικά

Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός! “Δυσκολεύουμε τα σχέδια του Ολυμπιακού”

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε στην αντεπίθεση, απαντώντας με νέα ανακοίνωσή της, στην υβριστική (όπως την χαρακτήρισε) θέση του Ολυμπιακού. Τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη, ανέφερε η "πράσινη" τοποθέτηση.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” τονίζουν ότι οι “ερυθρόλευκοι” είναι εκνευρισμένοι, διότι τα όσα ανέφεραν οι “πράσινοι” νωρίτερα, τους δυσκολεύουν τα σχέδια για ανατροπή του 50-50.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Είναι προφανές από την υβριστική θέση των υπευθύνων της ομάδας του Πειραιά, ότι τα όσα επεσήμανε με την ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός, τους δυσκολεύουν τα σχέδια για ανατροπή του ισπανικού μοντέλου στη διαιτησία που έχει ως βάση το 50-50 για όλους.

Η απομάκρυνση του επιδιωκόμενου στόχου τους προκαλεί απύθμενο εκνευρισμό.

Για τα υπόλοιπα το λόγο έχει η Δικαιοσύνη”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα