Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Στην Ελλάδα ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα

Στην Ελλάδα ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα

Σε παιδική γιορτή ποδοσφαίρου που θα γίνει την Παρασκευή στα Βριλήσσια θα δώσει το παρών ο παλαίμαχος άσος της Μίλαν, Αλεσάντρο Κοστακούρτα.

Το δελτίο Τύπου της εκδήλωσης:

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διεξάγεται η παιδική  γιορτή ποδοσφαίρου KIDS SOCCER FESTIVAL υπό την αιγίδα του FAMILY SPORTS CLUB και της Alta Marea- San Marino, με επίτιμο καλεσμένο, ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του διεθνούς ποδοσφαίρου, τον Alessandro Costacurta.

Παιδιά ηλικίας από 08-13 ετών έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αγώνες επιλογής και να διακριθούν υπό το βλέμμα καταξιωμένων ατόμων της ποδοσφαιρικής οικογένειας.
Ο βετεράνος διεθνής άσσος -άρρηκτα συνδεδεμένος με την ομάδα της Μίλαν- έρχεται στην Ελλάδα για να βραβεύσει τον MVP αυτής της παιδικής ποδοσφαιρικής γιορτής, να δει τα εκκολαπτόμενα ποδοσφαιρικά ταλέντα και να  τους δώσει τις δικές του συμβουλές και όχι μόνο. Ένας ακόμα σημαντικός σκοπός αυτής της διεθνούς άφιξης είναι η παρουσίαση, για παγκόσμια πρώτη, ενός πρωτοποριακού τρόπου διαφήμισης, βασισμένου σε τελευταία τεχνολογία που εισάγει στην αγορά η εταιρεία Alta Marea- San Marino.

Η ημέρα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις, παράλληλα events και κλήρωση για μοναδικά δώρα όπως:

1.     Εισιτήριο για παιχνίδι της MILAN στο Μιλάνο + αεροπορικά και διαμονή
2.     Ετήσια συνδρομή για την ποδοσφαιρική ακαδημία «Κένταυρος»
3.     Οικογενειακή καλοκαιρινή συνδρομή για χρήση πισίνας του Family Sports Club
4.     3 μπάλες υπογεγραμμένες από τον Α.Costacurta
5.     Διάθεση χώρου Family Sports Club για παιδικό πάρτι
6.     10 επισκέψεις υδρομασάζ

Τέλος , η εκδήλωση μας αγκαλιάζει τις παιδικές ευχές του Make A Wish Ελλάδας. Στο χώρο θα πραγματοποιηθεί bazaar, ενημέρωση για τους σκοπούς του οργανισμού και δυνατότητα υιοθεσίας των πολυπόθητων ευχών.
Κρύβεις και συ έναν αστέρα του ποδοσφαίρου… δίπλα σου; Ήρθε η ώρα να τον αποκαλύψεις!

Family Sports Club: Καλιανού 2-Βριλήσσια

Γενική Είσοδος 5 euro

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε