Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Στην Ριέκα η πρεμιέρα της εθνικής πόλο για το World League!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Από τη Ριέκα θα ξεκινήσουν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών στα προκριματικά του World League. Όπως ανακοίνωσε η κροατική ομοσπονδία, η πόλη των δαλματικών ακτών θα φιλοξενήσει στις 15 Νοεμβρίου το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου, ανάμεσα στους ασημένιους Ολυμπιονίκες του Ρίο και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

Θα είναι και για τις δύο ομάδες το πρώτο παιχνίδι μετά το Ολυμπιακό τουρνουά και θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι επιλογές των δύο ομοσπονδιακών προπονητών, ενώ παράλληλα η αναμέτρηση αυτή, μαζί με τη ρεβάνς της 14ης Φεβρουαρίου, θα κρίνουν την πρώτη θέση του ομίλου που δίνει την πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι στον ίδιο όμιλο μετέχουν επίσης οι ομάδες της Γαλλίας και της Ολλανδίας. Στο μεταξύ, η Τουρκία που είχε αρχικά δηλώσει συμμετοχή στο World League αποσύρθηκε, κι έτσι ο 3ος όμιλος θα διεξαχθεί με τρεις ομάδες (Ιταλία, Ρωσία, Γεωργία). Στον 1ο όμιλο μετέχουν οι Ρουμανία, Γερμανία, Σλοβακία και Σερβία.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε