Site icon NewsIT

Στο ανακριτή για απιστία ο Γκιρτζίκης και άλλοι…

08.09.2015 | 10:56
Στο ανακριτή για απιστία ο Γκιρτζίκης και άλλοι…

Ο ανακριτή διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης κάλεσε για την προσεχή εβδομάδα 25 ποδοσφαιρικούς παράγοντες, οι οποίοι κατηγορούνται σε κακουργηματικό βαθμό (για απιστία) για την «κάρτα υγείας» του ποδοσφαιριστή. Ανάμεσά τους είναι και ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης.

Το ταμείο της ΕΠΟ σπατάλησε τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ για το σχέδιο που άρχισε πριν από περίπου 11 χρόνια, αλλά δεν έγινε ποτέ.

Επίσης, κατηγορούνται και οι τρεις πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ, οι Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος και Γιώργος Σαρρής. Ο Γκιρτζίκης, που ήταν ταμίας όταν υπεγράφη η πρώτη σύμβαση με την εταιρία OPEDEC στις 22 Σεπτεμβρίου 2005, αναμένεται να περάσει από το γραφείο του Ανδρεάδη την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου.

Από το ταμείο της ΕΠΟ έφυγαν περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ και θα έπρεπε να είχαν γίνει 1,5 εκατομμύριο μετρήσεις σε ποδοσφαιριστές, ενώ έγιναν μόλις 15.530.

Η σύμβαση προέβλεπε τη δημιουργία κεντρικού συστήματος, αλλά και κέντρων υγείας για κάθε Ένωση-μέλος της ομοσπονδίας, ώστε να ελέγχονται ιατρικά οι ποδοσφαιριστές που είναι ερασιτέχνες. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
 

Tags:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version