Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Στο “Γουέμπλεϊ” οι ημιτελικοί και ο τελικός του Euro 2020!

Στο “Γουέμπλεϊ” οι ημιτελικοί και ο τελικός του Euro 2020!

Στο Λονδίνο και το θρυλικό “Γουέμπλεϊ” θα πραγματοποιηθούν οι σημαντικότεροι αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020, το οποίο θα διεξαχθεί συνολικά σε 13 χώρες.

Για πρώτη φορά στα χρόνια το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2020 θα διεξαχθεί σε 13 διαφορετικές χώρες, σε ένα τουρνουά όπου οι “οικοδέσποινες”, επίσης για πρώτη φορά, δεν θα προκριθούν απευθείας, αλλά θα παίξουν κανονικά στα προκριματικά.

Συγκεικριμένα οι αγώνες των «16», καθώς και τρεις αγώνες των ομίλων θα γίνουν σε Κοπεγχάγη (Δανία), Άμστερνταμ (Ολλανδία), Μπιλμπάο (Ισπανία), Βουκουρέστι (Ρουμανία), Βουδαπέστη (Ουγγαρία), Δουβλίνο (Ιρλανδία), Βρυξέλλες (Βέλγιο) και Γλασκώβη (Σκωτία).

Οι προημιτελικοί καθώς και τρεις αγώνες των ομίλων θα γίνουν σε Μόναχο (Γερμανία), Μπακού (Αζερμπαϊτζάν), Αγία Πετρούπολη (Ρωσία) και Ρώμη (Ιταλία), ενώ οι ημιτελικοί και ο τελικός στο Λονδίνο (Αγγλία).

Να σημειωθεί ότι υποψήφιες ήταν και οι Μινγκ της Λευκορωσίας, Σόφια της Βουλγαρίας, Ιερουσαλήμ του Ισραήλ, Σκόπια της ΠΓΔΜ, Στοκχόλμη της Σουηδίας, Κάρντιφ της Ουαλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε