Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Στο Μουντιάλ ο Σαλάχ! Μπήκε στην αποστολή μαζί με Ουαρντά [pic]

Στο Μουντιάλ ο Σαλάχ! Μπήκε στην αποστολή μαζί με Ουαρντά [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή της Αιγύπτου για το Μουντιάλ της Ρωσίας και θα κάνει “αγώνα δρόμου” για να προλάβει τα πρώτα παιχνίδια των ομίλων. Στην αποστολή και ο Ουαρντά του ΠΑΟΚ.

Τρομερά νέα για τους Αιγυπτίους και όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, αφού ο Μοχάμεντ Σαλάχ φαίνεται ότι θα καταφέρει τελικά να συμμετάσχει στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ είχε τραυαμτιστεί στον τελικό του Champions League και οι πρώτες εκτιμήσεις τον ήθελαν να χάνει τη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού, όμως η μεγάλη επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί, θα τον φέρει δεδομένα στη Ρωσία, αφού το όνομά του περιλαμβάνεται μεταξύ των 23 διεθνών ποδοσφαιριστών στην αποστολή της Εθνικής Αιγύπτου.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται δε και ο Αμρ Ουαρντά, που ανήκει στον ΠΑΟΚ και τη φετινή χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ατρομήτου στη Superleague, ως δανεικός.

Η αποστολή της Αιγύπτου

Τερματοφύλακες: Ελ Χανταρί (Αλ Τααβούν), Σεναουί (Αλ Αχλί), Εκρέιμι (Αλ Αχλί)

Αμυντικοί: Φέιθι (Αλ Αχλί), Σαμίρ (Αλ Αχλί), Ασράφ (Αλ Αχλί), Χαμντί (Ζαμαλέκ), Σαφί (Αλ Φαθ), Γκαμπρ (Γουέστ Μπρομ), Ελμοχαμαντί (Άστον Βίλα), Γκαμπέρ (Λος Άντζελες), Ελ Γουένς (Ζαμαλέκ)

Μέσοι: Χαμέντ (Ζαμαλέκ), Αζίζ, Σικαμπάλα (Αλ Ραέντ), Ελ Σαΐντ (Αλ Αχλί), Μορσί (Γουίγκαν), Ελνενί (Άρσεναλ), Καραμπά (Ιτιχάντ), Σομπχί (Στόουκ), Τρεζεγκέ (Κασίμπασα), Ουάρντα (ΠΑΟΚ)

Επιθετικοί: Μοχσέν (Αλ Αχλί), Σαλάχ (Λίβερπουλ)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις