Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Στο νοσοκομείο 14χρονος ποδοσφαιριστής – Κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης

Στο νοσοκομείο 14χρονος ποδοσφαιριστής – Κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης και χάρη στην έγκυρη αντίδραση του προπονητή και των γιατρών έζησε και νοσηλεύεται σήμερα (14.06.2021) εκτός κινδύνου.

Διασωληνωμένος στην Εντατική Μονάδα Παίδων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, νοσηλεύεται ένας 14χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης, μέσα σε γήπεδο στα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρει το “xalkidikipolitiki.com”, το περιστατικό έγινε την περασμένη Πέμπτη (10.06.2021), κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ακαδημίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΟ Μουδανιών.

Όσοι ήταν στο σημείο, κινήθηκαν άμεσα και προσπάθησαν να βοηθήσουν το παιδί. Οι γνώσεις των προπονητών του ΠΟΜ, πάνω σε θέματα άμεσης βοήθειας προσέφεραν τα μέγιστα, ενώ γιατροί που κλήθηκαν ή ήταν παρών έχουν μεγάλο μερίδιο στη διάσωση του μικρού αθλητή.

“Ο μικρός ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο γήπεδο. Ευτυχώς που ήμασταν εκεί. Χάσαμε το φως μας αλλά εκεί δεν σκέφτεσαι τίποτα παρά να βοηθήσεις όπως μπορείς. Άπαντες κινηθήκαμε άμεσα και σε χρόνο μηδέν είχαμε απινιδωτή, γιατρό αλλά και εμείς που γνωρίζουμε πρώτες βοήθειες επαναφέραμε το παιδί”, ήταν όσα μετέφεραν στο “Xalkidiki Politiki” οι άνθρωποι της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του ΠΟ Μουδανιών.

Πάντως, όπως τόνισε σε ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΠΟ Μουδανιών, Φώτης Χατζηιορδάνης, το ασθενοφόρο καθυστέρησε μισή ώρα. Σύμφωνα με το star, η κατάσταση της υγείας του αγοριού είναι σταθερή και παρακολουθείται από γιατρούς της μονάδας, αλλά και καρδιολόγο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις