Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

“Στο ντοκιμαντέρ του Τζόρνταν υπήρχαν κραυγαλέα ψέμματα”

“Στο ντοκιμαντέρ του Τζόρνταν υπήρχαν κραυγαλέα ψέμματα”
ΦΩΤΟ ESPN

Το ντοκιμαντέρ “The Last Dance” για τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Σικάγο Μπουλς “έσπασε” όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης για ESPN και Netflix, όμως παράλληλα ανέφερε και πολλά ψέμματα.

Αυτό υποστήριξε τουλάχιστον ο Σαμ Σμιθ, ο διάσημος ρεπόρτερ που εμφανίζεται και στο ντοκιμαντέρ και ήταν αυτός που έβγαλε τα… μυστικά των αποδυτηρίων εκείνης της ομάδας σε βιβλίο, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Τζόρνταν.

Ανάμεσα σε ψέμματα μάλιστα, φέρεται να είναι και το περιστατικό με την πίτσα στη Γιούτα, η οποία οδήγησε στις δηλώσεις για τροφική δηλητηρίαση από την πλευρά του Τζόρνταν και των ανθρώπων του.

“Υπήρχαν πολλά πράγματα στο ντοκιμαντέρ που είπε, τα οποία τυχαίνει να γνωρίζω, τα οποία τα επινόησε. Δεν ήταν μεγάλα ψέματα. Απλώς μοιάζει με αυτές τις ταινίες που βλέπουμε και αναφέρουν ότι βασίζονται σε αληθινή ιστορία. Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε το περίγραμμα όσων έγιναν, αλλά αρκετές λεπτομέρειες ήταν ανοησίες, όπως το σκηνικό με την πίτσα και το δηλητήριο. Υπήρχαν και άλλα πράγματα, όχι πολύ μεγάλα, στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ, αλλά κάποια πράγματα ήταν κραυγαλέα ψέματα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις