Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Στο πλευρό του Ουάρντα ο Σαλάχ! “Οι γυναίκες αξίζουν σεβασμό, αλλά μην τον στείλουμε στη γκιλοτίνα”

Στο πλευρό του Ουάρντα ο Σαλάχ! “Οι γυναίκες αξίζουν σεβασμό, αλλά μην τον στείλουμε στη γκιλοτίνα”

Τη στήριξη του συμπαίκτη του στην Εθνική Αιγύπτου, Μοχάμεντ Σαλάχ, έχει ο Αμρ Ουάρντα, το όνομα του οποίου εμπλέκεται για ακόμα μία φορά σε ροζ σκάνδαλο.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου αποφάσισε να απομακρύνει τον Αμρ Ουάρντα από την εθνική ομάδα, έπειτα από την εμπλοκή του σε ροζ σκάνδαλο.

Οι πράξεις του παίκτη του ΠΑΟΚ προκάλεσαν αντιδράσεις στην πατρίδα του, ωστόσο ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκεται στο πλευρό του, τονίζοντας, μάλιστα, πως όλοι αξίζουν μα δεύτερη ευκαιρία.

«Πρέπει να πιστεύουμε στις δεύτερες ευκαιρίες. Πρέπει να καθοδηγήσουμε και να συνεχίσουμε την εκπαίδευση. Η σιωπή δεν είναι απάντηση. Οι γυναίκες πρέπει να λαμβάνουν σεβασμό. Το “όχι”, σημαίνει “όχι”. Αυτά τα πράγματα πρέπει να παραμένουν ιερά.

Επίσης πιστεύω ότι όλοι όσοι κάνουν λάθη μπορούν να τα διορθώσουν και να βελτιωθούν κι όχι να τους στέλνουμε… στη γκιλοτίνα, όπως πολλοί πιστεύουν ότι είναι ο πιο εύκολος τρόπος», τόνισε ο άσος της Λίβερπουλ.

Ζήτησε συγγνώμη ο Ουάρντα

Ο Ουάρντα θέλησε να απολογηθεί δημόσια για το λάθος του, κάτι που έκανε με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media.

“Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ και τον κόσμο, όσους θίχτηκαν από την συμπεριφορά μου. Ζητώ συγγνώμη και την επόμενη φορά δεν πρόκειται να κάνω ξανά τίποτα που θα κάνει κάποιον να θυμώσει εξαιτίας μου”, τόνισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις