Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Στο Προεδρικό Μέγαρο η Κορακάκη και μέλη της Ολυμπιακής ομάδας [vid, pics]

ΦΩΤΟ Newsit
ΦΩΤΟ Newsit

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος άνοιξε και πάλι την πύλη του Προεδρικού Μεγάρου για τους αθλητές. Μεταξύ αυτών είναι και η Αννα Κορακάκη, χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής. 

Θυμίζουμε ότι η αθλήτρια, δεν είχε βρεθεί στο Προεδρικό Μέγαρο με τους άλλους Ολυμπιονίκες και προκλήθηκε μεγάλος σάλος επειδή δεν κλήθηκε έγκαιρα να παραστεί τότε.Eurokinissi

Η ίδια είχε τονίσει σε μακροσκελή τοποθέτησή της στο Facebook -προφανώς και λόγω της απειρίας της και του νεαρού της ηλικίας της- ότι θεωρεί πως είναι ανεπιθύμητη στη Ελλάδα. Ισως η κακή σχέση της με την ομοσπονδία της σκοποβολής να την επηρέασε γενικότερα. “Ο,τι έγινε, έγινε”, απάντησε βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο και τόνισε ότι δεν συζήτησε με τον κ. Παυλόπουλο αυτό το θέμα, αλλά επίσης εξήγησε πως δεν έχει μετανιώσει για όσα έχει πει έως σήμερα.

Eurokinissi

Η αθλήτρια, η οποία συχνά διαμαρτυρόταν για τις πραγματικά κακές συνθήκες προετοιμασίας της με δυνατές θέσεις, έχει ρίξει τους τόνους τις τελευταίες ημέρες και σε κάθε της αναφορά προσθέτει ότι δεν κάνει παράπονα.

Eurokinissi

Η Κορακάκη βρίσκεται χρόνια σε αντιπαράθεση με την ομοσπονδία της σκοποβολής και ίσως να έφτασε στα όριά της, από τα πολλά εμπόδια που συνάντησε στην πορεία της. Λογικό.

Eurokinissi

 

Ωστόσο, φαίνεται ότι πλέον αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Είχε το χαμόγελο της ικανοποίησης κατά την άφιξή της στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής άκουσε με προσοχή τα προβλήματά της και πρόκειται να την ξανασυνατήσει μαζί με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας της σκοποβολής, ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους και να μη συναντά εμπόδια η Ολυμπιονίκης.

 

 

Eurokinissi

Στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε μαζί με τον αρχηγό της Ολυμπιακής Ομάδας, Ισίδωρο Κούβελο και τον πατέρα της και προπονητή της, Τάσο Κορακάκη.

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» επίσης ο ιστιοπλόος, Βύρων Κοκκαλάνης, ο οποίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατετάγη 5ος στα Rs:x, η Βούλα Παπαχρήστου (8η στο τριπλούν) και οι Γιάνναρος, Ντούσκος, Πέτρου μέλη της τετρακώπου ελαφρών βαρών, που κατετάγησαν στην 6η θέση.

O ιστιοπλός Βύρωνας Κοκκαλάνης

H στιγμή που έφταναν οι κωπηλάτες

 

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε