Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Στο… ρελαντί η Μπάγερν! “Σφράγισε” την πρόκριση στους “8” με… ντόρτια κόντρα στην Τσέλσι (video)

Στο… ρελαντί η Μπάγερν! “Σφράγισε” την πρόκριση στους “8” με… ντόρτια κόντρα στην Τσέλσι (video)

Με άλλον ένα θρίαμβο μετά το 0-3 του Λονδίνου, η Μπάγερν Μονάχου προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, αφού επικράτησε με 4-1 της Τσέλσι στο “Αλιάνζ Αρίνα”.

Με άνεση και σαν μην πέρασε μία μέρα από το τελευταίο της επίσημο ματς, πριν από ένα μήνα και κάτι, η Μπάγερν έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Τσέλσι συντρίβοντάς την για δεύτερη φορά με 4-1. Ο Λεβαντόφσκι μόλις στο 10′ κέρδισε πέναλτι, αφού ανατράπηκε από τον Καμπαγέρο, στο οποίος ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ, ενώ στο 24′ ο Πολωνός στράικερ συνεργάστηκε με τον Πέρισιτς, με τον Κροάτη να υπογράφει το 2-0.

Πριν βγει το ημίχρονο, η Τσέλσι -που είδε το VAR να της στερεί γκολ του Χάντσον-Οντόι στο 28′- μείωσε σε 2-1 με τον Άμπραχαμ, όμως δεν είχε ελπίδες για κάτι καλύτερο. Στον αντίποδα, οι Βαυαροί συνέχισαν στα… κόκκινα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Τολισό στο 76′ και Λεβαντόφσκι στο 84′, να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μπάγερν Μονάχου (Χανς-Ντίτερ Φλικ): Νόιερ, Κίμιχ (71′ Οντριοθόλα), Μπόατενγκ (64′ Σούλε), Αλάμπα, Ντέιβις, Γκορέτσκα, Τιάγκο (71′ Τολισό), Γκνάμπρι (81′ Μαρτίνεθ), Μίλερ, Πέρισιτς (64′ Κοουτίνιο), Λεβαντόφσκι.

Τσέλσι (Φράνκ Λάμπαρντ): Καμπαγέρο, Τζέιμς, Κρίστενσεν, Ζουμά, Έμερσον, Μπάρκλεϊ, Καντέ, Κόβατσιτς, Χάντσον-Οντόι, Μάουντ, Άμπραχαμ (81′ Ζιρού).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις