Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Ιωνικός

Στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Ιωνικός
ΦΩΤΟ Intime

Τη μνήμη του Αλκη Καμπανού, τίμησε σήμερα το πρωί, αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από στελέχη του ΕΣΑΚΕ, του ΠΑΟΚ, του Αρη και του Ιωνικού που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου.

Στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου φιλάθλου του Αρη, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν αντιπροσωπείες από τις ομάδες του Ιωνικού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, αφού η δεύτερη ομάδα αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ Β’ για την Superleague 2 σήμερα (13/2) και βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν στο σημείο ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Basket League, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, οι προπονητές, Αρης Λυκογιάννης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Καστρίτης (Αρης), Κούρο Σεγκούρα (Ιωνικός), οι αθλητές Βλάντο Γιάνκοβιτς (ΠΑΟΚ), Σταύρος Σχίζας (Αρης), Κώστας Γόντικας (Ιωνικός) και οι αντιπρόεδροι των ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ΚΑΕ Αρη, Βασίλης Τριλυράκης και Λευτέρης Αρβανίτης, αντίστοιχα, ενώ από τον Ολυμπιακός Β’ ήταν εκεί ο Γιώργος Ανατολάκης. ο Γιάννης Μανιάτης και ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Όλοι τους, άφησαν λουλούδια και άναψαν κεριά για την ψυχή του αδικοχαμένου φοιτητή, εστιάζοντας σε δηλώσεις τους, στο ακατανόητο της δολοφονίας του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις