Site icon NewsIT

Στο “στόχαστρο” του ΠΑΟΚ ο Εντουάρντο (video)

09.08.2020 | 17:02
Στο “στόχαστρο” του ΠΑΟΚ ο Εντουάρντο (video)

epa07986820 Eduardo Henrique (L) of Sporting in action against Benny (R) of Belenenses during the Portuguese First League soccer match between Sporting Lisbon and Belenenses Lisbon at Alvalade Stadium in Lisbon, Portugal, 10 November 2019. EPA/MIGUEL A. LOPES

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένει ακόμη πολλές αλλαγές στο ρόστερ του και μία από τις περιπτώσεις που φέρεται να εξετάζει η ομάδα του, είναι αυτή του Εντουάρντο Ενρίκε της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος αποκτήθηκε την περασμένη σεζόν από τα “λιοντάρια” κι είχε 22 συμμετοχές στη σεζόν, αλλά η πληθώρα λύσεων των Πορτογάλων τον έβαλε στη λίστα με τους υπό δανεισμό ποδοσφαιριστές.

Ο Εντουάρντο αποκτήθηκε έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ από την Ιντερνασιονάλ, μετά από μία σεζόν ως δανεικός στην Μπελενέσες κι ενώ αποτέλεσε βασικό μετεγγραφικό στόχο και του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την O’Jogo όμως, η Σπόρτινγκ θέλει να παραχωρήσει δανεικό τον 25χρονο αμυντικό μέσο κι ο ΠΑΟΚ μαζί με την ισπανική Αλαβές, είναι οι δύο ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή.

Eduardo * SPORTING CP * Skills & Assist

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version