Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Στον εισαγγελέα ο Τζίγγερ, στον ανακριτή ο Αδαμίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Την πόρτα του γραφείου του 9ου τακτικού ανακριτή πέρασε ο πρόεδρος της ΑΕΚ για την υπόθεση Ψωμιάδη. Προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη σχετικά με το πρωτάθλημα του 2005.
 

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή “Δίκη” στον ΣΚΑΪ ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού θα κληθεί το προσεχές διάστημα από τον εισαγγελέα για κατάθεση.
 
Στην απολογιστική του συνέντευξη Τύπου ο Τζίγγερ είχε πει: “Αν ήθελα, θα μπορούσα να είχα αγοράσει το πρωτάθλημα του 2005. Η λύση είναι απλή. Πληρώνεις και παίρνεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Προτίμησα να χάσω το πρωτάθλημα του 2005, παρά να το πάρω κάλπικα”.
 
Για τις δηλώσεις εκείνες, είχε κατατεθεί ερώτηση στη Βουλή από τον βουλευτή Αχαΐας, Νίκο Νικολόπουλο. Όπως προκύπτει, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου απάντησε στην ερώτηση, αποκαλύπτοντας πως από τις 19 Σεπτεμβρίου υπάρχει αυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα για την επίμαχη συνέντευξη, ο οποίος μάλιστα έχει διατάξει και σχετική προκαταρκτική εξέταση!
 
Παράλληλα στην εκπομπή αποκαλύφθηκε πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης επισκέφθηκε την Δευτέρα τον 9ο τακτικό ανακριτή Γ. Κασίμη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τον Ψωμιάδη και την υπόθεση των στημένων, ενώ σύμφωνα με όσα διέρρευσαν ο Αδαμίδης είπε στον ανακριτή πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε