Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Στον Κριστιάνο Ρονάλντο το βραβείο “Ντι Στέφανο”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ακόμη μία διάκριση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που παρέλαβε το βραβείο “Αλφρέδο Ντι Στέφανο”, το οποίο έχει καθιερώσει η ισπανική εφημερίδα “Marca” για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε το βράδυ της Δευτέρας το βραβείο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» από την ισπανική εφημερίδα «Marca» για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς 2015/16 στην Primera Division.

Η σχετική εκδήλωση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μαδρίτης και το βραβείο παρέδωσε στον Πορτογάλο σούπερ σταρ ο διευθυντής της εφημερίδας, Χουάν Ινάσιο Γκαγιάρδο.

Ο Ρονάλντο σημείωσε συνολικά 35 τέρματα, ενώ μοίρασε 11 ασίστ στους συμπαίκτες του και δήλωσε αποφασισμένος να βοηθήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίσει περισσότερα τρόπαια: «Η περσινή σεζόν ήταν γεμάτη συναισθήματα. Κατακτήσαμε το Champions League και το Super Cup. Τώρα ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τη Ρεάλ και η Marca μου έδωσε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή. Τι άλλο να ζητήσω; Είμαι πολύ χαρούμενος. Το βραβείο με παρακινεί να συνεχίσω την προσπάθεια και να γίνω καλύτερος τα επόμενα χρόνια.»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε