Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Στον τελικό του Super Cup Ισπανίας η Μπαρτσελόνα, λύγισε στα πέναλτι τη Σοσιεδάδ (video)

Στον τελικό του Super Cup Ισπανίας η Μπαρτσελόνα, λύγισε στα πέναλτι τη Σοσιεδάδ (video)

Την πρόκριση της στον τελικό του ισπανικού Super Cup πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Κούμαν λύγισε τη Σοσιοεδάδ στα πέναλτι, με την κανονική διάρκεια του αγώνα να ολοκληρώνεται ισόπαλη 1-1.

Στο 39′ η Μπαρτσελόνα έκανε το 1-0 με κεφαλιά του Ντε Γιονγκ, έπειτα από γύρισμα του Γκριεζμάν, ωστόσο ο Ολλανδός έκανε χέρι στο 49′, μετά από σέντρα του Ογιαρθάμπαλ. Ο αρχηγός των Βάσκων ανέλαβε την εκτέλεση και στο 51′ έγραψε το 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η παράταση έληξε κι αυτή ισόπαλη κι έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Χον, Ογιαρθάμπαλ και Ζοζέ αστόχησαν για τους Βάσκους, Μερίνο και Γιανουζάι σκόραραν, αλλά η Μπαρτσελόνα βρήκε δίχτυα με Ντεμπελέ, Πιάνιτς και Πουτζ, παίρνοντας την πρόκριση (αστόχησαν οι Ντε Γιονγκ, Γκριεζμάν).

Η Μπαρτσελόνα θα μάθει το βράδυ της Πέμπτης (14/1) τον αντίπαλο της στον τελικό, ο οποίος θα προκύψει από το παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπιλμπάο.

ΣΟΘΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Γκοροσαμπέλ (91′ Ζαλντούα, 120’+1′ Χον), Θουμπελδία, Λε Νορμάν, Μονρεάλ, Γκουριντί (81′ 81′ Μπαρενετσέα), Γκεβάρα (106′ Θουμπιμέντι), Μερίνο, Πόρτου (103′ Γιανουζάι), Ίσακ (91′ Ουίλιαν Ζοζέ), Ογιαρθάμπαλ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (114′ Φίρπο), Αραούχο, Λενγκλέ, Άλμπα, Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς (91′ Πουτζ), Πέδρι (91′ Πιάνιτς), Ντεμπελέ, Μπρέθγουεϊτ (78′ Τρινκάο), Γκριεζμάν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις