Αθλητικά

Στους “16” του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός! Κρατούσε σημειώσεις ο Περέιρα

Με τον αντικαταστάτη του Μίτσελ, Βίτορ Περέιρα στο γήπεδο και τον Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 εκτός έδρας τον Φωστήρα και προκρίθηκε στους “16” του Κυπέλλου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν πολύ καλύτεροι της ομάδας του Ταύρου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με το γκολ του εξαιρετικού Διαμαντάκου στο 82′ με κοντινή προβολή και το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στο 15′ ο Φορτούνης τερμάτισε πρώτος στην βαθμολογία με επτά βαθμούς.

Οι Πειραιώτες πήραν το “εισιτήριο” υπό το βλέμμα του νέου τους προπονητή, ο οποίος τους παρακολούθησε από την εξέδρα και κρατούσε σημειώσεις, ενώ είχε και επαφή με τον Χουάνχο Λορένθο και άλλα στελέχη της ομάδας, προκειμένου να ενημερωθεί για τον Ολυμπιακό καθώς και για τις μεταγραφές. Εφτασε στο γήπεδο συνοδευόμενος από τους Λορένθο και Γεωργάτο.

Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 47′ με κεφαλιά του Γκαζαριάν, έπειτα από σέντρα του Σαλίνο.

Φωστήρας (Βαζέχα): Mπότος, Βλάχος, Σακελλαρίου, Μουστογιάννης, Σιώπης, Μουκίδης, Κρητικός, Τεγούσης, Ποτουρίδης (66′ Μήτκας), Γρομητσάρης, Κακαράς.
Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Μέγκιερι, Σαλίνο, Βούρος, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Κασάμι (57′ Ιμπραχίμ), Φορτούνης (79′ Βέργος), Ντοσεβί (68′ Σάλιακας), Γκαζαριάν, Διαμαντάκος.

Ο Πανιώνιος επικράτησε εύκολα με 4-0 της Παναχαϊκής και πήρε τη δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο του Κυπέλλου και την πρόκριση στους “16”

Αποτελέσματα:
Φωστήρας – Ολυμπιακός 0-2 (15′ Φορτούνης, 82′ Διαμαντάκος)
Πανιώνιος – Παναχαϊκή 5-0 (19′-66′ Γιάννου, 53′-55′  Κολοβός

Βαθμολογία
1.Ολυμπιακός 7
2.Πανιώνιος 5
3.Παναχαϊκή 2
4.Φωστήρας 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα