Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Στράτος Κωσταλάς: Tο ελληνικό μπάσκετ εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Έλληνα παράγοντα

Στράτος Κωσταλάς: Tο ελληνικό μπάσκετ εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Έλληνα παράγοντα
Intime.gr

Η ΕΟΚ αλλά και πλήθος ομάδων εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους για το θάνατο του Στράτου Κωσταλά.

Ο Στράτος Κωσταλάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, με το ελληνικό μπάσκετ να εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του.

«Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας πληροφορήθηκαν με αίσθημα θλίψης το τραγικό νέο του αιφνίδιου θανάτου του Στρατού Κωσταλά. Ο εκλιπών ήταν για χρόνια μέλος της οικογένειας του μπάσκετ, το οποίο υπηρέτησε από διάφορους ρόλους εντός και εκτός Ελλάδας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του», αναφέρει στο μήνυμα της η ΕΟΚ.

«Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και όλα τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Στράτου Κωσταλά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, σε ηλικία 66 ετών.

Ο Στράτος Κωσταλάς υπήρξε μια σπουδαία, εμβληματική παραγοντική μορφή του ελληνικού μπάσκετ, που ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας. Οι επιτυχίες που είχε άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια μιλούν από μόνες τους. Ο εκλιπών εργάστηκε με πάθος, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα -μεταξύ άλλων- σε Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή, ενώ τις τελευταίες δύο δεκαετίες διέμενε στη Ρωσία, για λογαριασμό της Ντινάμο Μόσχας και της Σπαρτάκ Μόσχας Περιχώρων. Με τη δεύτερη πανηγύρισε σπουδαίες επιτυχίες, δεδομένου ότι επί των ημερών του (ως τζένεραλ μάνατζερ), ο ρωσικός σύλλογος κατέκτησε τέσσερις φορές την EuroLeague Women κι άλλη μία το EuroCup Women.

Όλοι στον ΣΕΠΚ αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… » τονίζει η πλευρά του ΣΕΠΚ.

Σχετικά ποσταρίσματα έκαναν και αρκετές ΚΑΕ της Basket League

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Στράτου Κωσταλά και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι φίλε… ».

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στράτου Κωσταλά, ο οποίος έφυγε σήμερα (25/11) από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει… ».

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ συμμετέχει στο βαρύ πένθος για τον αδόκητο χαμό του Στράτου Κωσταλά, ενός ακάματου εργάτη του αθλήματος, και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Καλό κατευόδιο, Στράτο».

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει την θλίψη της για το θάνατο του Στράτου Κωσταλά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών. Με σημαντική προσφορά στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο Στράτος Κωσταλάς διετέλεσε και για δύο περίπου χρόνια (1997-99) μάνατζερ στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

ΚΑΕ Αρης: «Η ΚΑΕ Αρης εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Στράτου Κωσταλά, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών.

Ο εκλιπών είχε μεγάλη προσφορά, τόσο στο ελληνικό, όσο και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Διετέλεσε γενικός διευθυντής της ΚΑΕ (τότε ΤΑΚ) Αρης την αγωνιστική περίοδο 1992-93, όταν η ομάδα μας κατέκτησε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της, στο Τορίνο (Κύπελλο Κυπελλούχων).

Η ΚΑΕ Αρης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Στράτου Κωσταλά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις