Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Super League: Όχι στη διακοπή του πρωταθλήματος – Να τηρηθεί ο νόμος

Super League: Όχι στη διακοπή του πρωταθλήματος – Να τηρηθεί ο νόμος

Κάθετα αντίθετη είναι η Super League στην απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος από την κυβέρνηση μετά τα απαράδεκτα γεγονότα της Τούμπας. Ο πρόεδρος της λίγκας, Γιώργος Στράτος, τόνισε ότι η τιμωρία δεν είναι δυνατό να πέφτει επί δικαίων και αδίκων και πως υπάρχουν νόμοι που πρέπει να τηρηθούν.

Κάποιοι μπορεί να βρουν ευκαιρία να κρυφτούν πίσω από την απόφαση είπε ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, υπογραμμίζοντας την κάθετη διαφωνία των μελών της με την διακοπή του πρωταθλήματος.

Η διακοπή δεν ωφελεί κανέναν και σε τίποτα, η διακοπή ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και υφίσταται, η διακοπή θέτει σε διακινδύνευση ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέραν τον συνεπειών σε οικονομικό επίπεδο, τόνισε ο κ. Στράτος, υπογραμμίζοντας ότι και ο νόμος υφίσταται και τα αρμόδια όργανα για να επιβάλλουν ποινές.

Δεν τίθεται θέμα διάστασης απόψεων με την κυβέρνηση, πρόσθεσε ο κ. Στράτος, θεωρούμε ότι η διακοπή δεν συμβάλει σε τίποτα για το λόγο αυτό όπως δήλωσε ζητήθηκε η άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

“Η διακοπή του πρωταθλήματος ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και θέτει σε τεράστια διακινδύνευση όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέραν των οικονομικών συνεπειών σε όλες τις ομάδες. Υφίσταται νόμος, υπάρχουν προβλεπόμενες ποινές, υπάρχουν αρμόδια όργανα για να καταλογίσουν ευθύνες και αυτή είναι η δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί αναγκαίο για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου, πάντα εναρμονισμένο με τους διεθνείς κανονισμούς, εμείς θα είμαστε αρωγοί με συγκεκριμένες προτάσεις.

Δεν τίθεται κανένα θέμα διάστασης απόψεων. Καταθέσαμε την άποψη του συνόλου των μελών μας, Θεωρούμε πως η διακοπή δεν συμβάλει σε τίποτα και αντίθετα οδηγεί σε οπισθοδρόμηση από τον ευκταίο σκοπό και ζητήσαμε την ταχύτατη επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Θα είμαστε παρόντες σε ό,τι ζητηθεί στο μέτρο που μας αναλογεί”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις